O NAMA
  RUKOVODSTVO
 
   
  COLONIAL SUN
  KONTAKT
  ENGLISH


 
 
 
 


 
O NAMA

Privredno drustvo "KOLUBARA INVEST GRADNJA" d.o.o. iz Beograda, osnovano 1992. godine, je specijalizovano za projektovanje, izvođenje, project management (nadzor) i konsalting u oblasti građevinarstva i arhitekture.

U proteklih dvadesetpet godina od kada je privredno drustvo osnovano, izveden je niz objekata u zemlji i inostranstvu. Realizovani su objekti velikih poslovnih sistema kao sto su RTS, Hypo Alpe Adria banka, UBB banka, PTT Srbija, Delta Banka, Kompanija Dunav, Genex, JU banka, JUBMES banka, Aerodrom Beograd, Zepter aparth hotel, Takodje su realizovani objekti od kapitalnog znacaja za gradsku infrastrukturu poput groblja Lesće, Novog Groblja, magistralnog vodosnabdevanja kao i rekonstrukcija saobraćajne mreze ciji je Investitor Direkcija za građevinsko zemljiste i izgradnju Beograda veliki broj banaka u zemlji i inostranstvu , kao i privatnih  investitora u razlicitim oblastima visokogradnje , niskogradnje , enterijera, projektovanja i project management-a.

Privredno drustvo “KOLUBARA INVEST-GRADNJA” poseduje sve potrebne licence i ovlasćenja kako za projektovanje i nadzor tako i za izvođenje radova na teritoriji Srbije .

Sediste privrednog drustva i glavni projektni biro se nalaze u Beogradu, a u Italiji (Milano) i Rusiji (Moskva) se nalaze predstavnistva koja se bave istim delatnostima.

Pored velikog broja konsultanata razlicitih profila, nasa firma zaposjava  inzenjere iz oblasti arhitekture, građevine, elektrotehnike i masinstva, clanova Inzenjerske komore sa svim potrebnim licencama, koji takođe poseduju visegodisnje iskustvo u oblasti  project managment-a,  po medjunarodnim standardima IPMA , YUPMA  standardima,projektovanja i  nadzora nad izvođenjem građevinskih radova.  U radu se koriste savremeni softerski alati poput ACAD-a, COREL DRAW-a, 3D MAX-a, MS OFFICE-a i drugi specijalizovani softveri za sinhronizaciju rada projektnog biroa i gradilista.

Visegodisnjim kvalitetnim i uspesnim  poslovanjem  "KOLUBARA INVEST GRADNJA" d.o.o.  se ukljuciila u red većih građevinskih firmi u zemlji. Privredno drustvo  je  dobitnik godisnje nagrade Privredne komore Beograda za ostvarene rezultate u privređivanju Prosecni godisnji promet iznosi oko 15.000.000,00 Eura. U Publikaciji BIZNIS TOP  casopisa Biznis i Finansije, nasa firma rangirano je kao 45. na listi malih i srednjih preduzeća po dobiti. Takođe smo u Publikaciji TOP 300, Ekonomist magazina, rangirani kao 70. na listi najvećih privatnih firmi po bruto dobiti, kao i 135. na listi najuspesnijih preduzeća po bruto dobiti u Srbiji . Predstavnsvo Rigips Austria GesmbH za Srbiju i Crnu Goru, dodelilo nam je 1. nagradu za najlepsi enterijer po izboru publike .
 
Direktor privrednog drustva je gospodin Dejan Misović (1963) diplomirani inzenjer arhitekture. Radio je u Velikoj Britaniji, Nemackoj i Rusiji. Govori engleski i ruski jezik i trenutno obavlja i  funkciju predsednika Odbora Udruzenja gradjevinarstva i komunalne delatnosti..

kolubara invest gradnja
  • Preuzmite korporativni film našeg preduzeća
    (verzija na srpskom)
  • format: AVI
  • veličina: 20.5 MB
  • download


   
   
Copyright © 2005 KOLUBARA INVEST-GRADNJA